Szöveges feladatok gyakorló 5-6. osztályosoknak

Szöveges feladatok gyakorlása egyszerűen és könnyen

A Szöveges feladatok gyakorló segítségével gyermeked végre leszámolhat a kudarcokkal és a rossz jegyekkel, hiszen többé nem fog számára gondot okozni, hogy hogyan kezdjen neki a szöveges feladatok megoldásának! 

A gyakorló 10 különböző feladatsorból, és minden feladatsor 20 feladatból áll. Tehát összesen 200 izgalmas feladatot biztosít gyermekednek a hatékony gyakorlás érdekében.

Sőt! Minden feladat megoldásának levezetését is elmagyarázza gyermeked számára a program, így segítve a biztos tudás megszerzését!

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.


 

Tartalomjegyzék

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.