Szöveges feladatok alsósoknak

Gondot okoznak a szöveges feladatok?

Nincs elég hasonló példa, amin gyakorolhatna gyermeked?

Az alsó osztályosokank szóló szöveges feladatok gyakorló 100-100-100 db játékos és izgalmas feladatot tartalmaz 2., 3. és 4. osztályosok számára.

Az összesen 300 feladat megoldásai azonnal megtekinhetők helytelen válaszadás esetén, így gyermeked egyszerűen és gyorsan megértheti az egyes feladatok megoldási menetét.


Sőt! A szöveges feladatok alapos begyakorlásával gyermekednek nem fog gondot okozni a későbbiekben, hogy hogyan is kezdjen neki egy bonyolultnak tűnő feladat értelmezésének és helyes megoldásának!

A feladatsorok végén egy eredménytábla mutatja, hogy hány százalékot ért el gyermeked, ami motiválja őt a 100%-os teljesítményre!

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.


 

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.