Szorzótábla gyakorló

Gyakoroljátok a szorzótáblát játszva!

A Szorzótábla gyakorló 400 változatos feladaton keresztül gyakoroltatja a szorzás és a bennfoglalás műveletét úgy, hogy ne legyen unalmas, és inkább játéknak élje meg gyermeked. Az első 150 feladatsor külön-külön gyakoroltatja az egyes szorzótáblákat, majd további 200 feladat vegyesen teszteli gyermeked tudását. Aztán 50 feladaton keresztül a bennfoglalást gyakorolhatjátok. :-)

Egy-egy feladatsor végén eredménytábla mutatja, hogy hány százalékot ért el gyermeked. Ezzel motiváljuk őt a 100%-os teljesítményre.

Használhatjátok bárhol a világban, akár telefonon vagy tableten, vagy otthon a számítógépen.

Ha ezzel a programmal tanultok, akkor arra számíthatsz, hogy gyermeked észrevétlenül, játszva megtanulja a szorzótáblát. Próbáljátok ki most! KATTINTS A DEMO gombra!

Ha elnyerte tetszéseteket, akkor

RENDELD MEG MOST!

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Íme néhány képernyőfelvétela programból:

Tartalomjegyzék

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.