ABC Gyakorló

Alapozd meg gyermeked tanulmányi eredményeit az ABC gyakorlóval!

Óvodásoknak és kisiskolásoknak is ajánljuk ezt a játékos oktatóanyagot, amelynek célja, hogy minél hamarabb megtanulja az abc betűit egymás után elmondani, és azokkal szavakat alkotni.

Mindezt játékosan, 200 feladaton keresztül.

Gyermekedet hangalámondás segíti a gyors és hatékony tanulásban. Ahhoz, hogy a gyermek hamar megbarátkozzon az olvasással, el kell mélyíteni az alapokat, a magyar ABC-t.

Ebből a programból ABC sorrendben tanulja meg és gyakorolja gyermeked a betűket. A szavak kezdőbetűit és azt is, hogy milyen betűre végződik az adott szó. Így játékosan tanulhat és készülhet az iskolára, vagy tovább mélyítheti a tudását.

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.


 

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->